Restaurant

Jídelní lístek Konírna

  • Předkrmy

    Starters

  • Carpaccio z červené řepy s dýňovo-citrónovým creme fraiche, sypané dýňovými a slunečnicovými semínky

    • 155 Kč

    Beetroot carpaccio with pumpkin-lemon creme fraiche, pumpkin and sunflower seeds

  • Tradiční český tatarák s topinkami z našeho chleba na sádle

    • 165 Kč

    Traditional Czech beef tartar with home made bread roasted in pig fat

  • Panská paštika s borůvkovou omáčkou, hruškovým chutney s badyánem a hřebíčkem, a našim chlebem

    • 170 Kč

    House patée, pear chutney with star anise and clove, blueberry sauce and house bread

  • Kachní rillettes z 12 hodin konfitované kachny ve vepřovém sádle s nakládanou šalotkou a plátky kyselé okurky

    • 165 Kč

    Duck rillettes (12 hours confited duck in pig fat) with pickled onion and pickles

  • Polévky

    Soups

  • Dvakrát tažený vývar s masovými knedlíčky a čerstvou zeleninou

    • 80 Kč

    Consommé with meat dumplings and fresh vegetable

  • Tradiční kulajda s hříbky a zastřeným vejcem

    • 80 Kč

    Traditional „kulajda“ creamy soup with mushrooms, dill and poached egg

  • Saláty

    Salads

  • Variace salátových listů s kozím sýrem, červenou řepou marinovanou v balsamicu a vínu, malinovým dresinkem a pomerančovými segmenty

    • 190 Kč

    Variation of salad leaves with goat cheese, marinated beetroot in balsamico and wine,
    raspberry dresing and orange

  • Caesar salát s ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem, krutony, plátkem slaniny a parmezánem

    • 190 Kč

    Caesar salat with anchovy dresing, chicken, crutons, bacon and parmasan

  • Hlavní chody

    Main dishes

  • Italské houbové risotto s hříbky, bylinkovým olejem a paramazánem

    • 280 Kč

    Italian mushroom risotto with herb oil and parmasan

  • Tradiční svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovým terčem

    • 245 Kč

    Traditional beef with creamy sauce and dumplings

  • Vepřové rolky na špízu se steakovými hranolkami

    • 265 Kč

    Pork rolls on skewer with steak fries

  • Kachní stehno konfitované ve vepřovém sádle s opečeným bramborovým knedlíkem a variací zelí

    • 290 Kč

    Confited duck leg in pig fat with roasted potato dumpling and variation of cabagge

  • Grilované kuřecí prso s restovanou zeleninou a limetkovým demi-glace

    • 255 Kč

    Grilled chicken breast with roasted vegetable and lime demi-glace

  • Vepřová panenka ve slanině se šťouchanými bramborami a omáčkou ze zeleného pepře

    • 265 Kč

    Pork sirloin wrapped in pancetta, with mashed potatoes and green pepper sauce

  • Steak z vysokého roštěnce s gratinovanými bramborami, omáčkou z portského vína a plátkem pancetty

    • 340 Kč

    Beef sirloin steak with gratin potatoes, port wine sauce and pancetta

  • Dezerty

    Desserts

  • Duo z lesních plodů (panna cotta, sorbet)

    • 120 Kč

    Forrest fruit duo (panna cotta and sorbet)

  • Creme Brulee s jahodovým sorbetem

    • 120 Kč

    Creme Brulee with strawberry sorbet

  • Duo závinů (jablečný a hruškový) s vanilkovo-skořicovou zmrzlinou

    • 120 Kč

    Strudel duo (apple and pear) with vanilla-cinammon ice-cream

  • Variace francouzských a českých sýrů

    • 250 Kč

    Variety of French and Czech cheese

Balíčky

Wellness balíček

Ideální dárek pro své nejbližší.

Romantický balíček

Ideální dárek pro své nejbližší.

Kontakty

New Art Consulting, s.r.o.
Dlouhá Lhota 1, 263 01 Příbram

+420 326 53 38 89 (restaurace)

Kontaktujte nás

Pokud nadále budete využívat tuto stránku, tak souhlasíte s použitím cookies. více informací

Tyto stránky používají cookies pro poskytnutí toho nejlepšího možného zážitku z prohlížení. Pokud budete pokračovat v používání těchto stránek bez změny nastavení cookies nebo kliknutím na "Souhlasit", pak s tímto vyjadřujete souhlas.

Zavřít