Restaurant

Konírna menu (od 3.12.2020)

  • Předkrmy

    Starters

  • Burrata s rajčatovým tartarem a zeleným olejem

    • 165 Kč

    Burrata with tomato tartare and green oil

  • Terina z Foie gras s mandarinkovým gelem a datlovou brioškou

    • 245 Kč

    Foie gras with mandarin gel and date brioche

  • Panská paštika s jablečným chutney s calvadosem, borůvkovým coulis a našim chlebem

    • 170 Kč

    House patée, apple chutney with calvados, blueberry coulis and house bread

  • Krevety v tempuře s thajským slaw salátem a wasabi majonézou

    • 165 Kč

    Shrimp tempura with Thai slaw salad and wasabi mayonaise

  • Polévky

    Soups

  • Dvakrát tažený telecí vývar s morkovým knedlíčkem a julienne zeleninou

    • 80 Kč

    Veal consommé with bone marrow dumpling and julienne vegetable

  • Gazpacho z pečených paprik a rajčat

    • 80 Kč

    Baked paprika and tomato Gazpacho

  • Saláty

    Salads

  • Trhané listy s kozím sýrem, granátovým jablkem, pomerančem a malinovým dresinkem

    • 190 Kč

    Chopped salad goat cheese, pomegranate, orange and raspberry dresing

  • Asijský salát z rýžových nudlí s hovězím roastbeefem a hoisin omáčkou

    • 195 Kč

    Asian salad with rice noodles, roastbeef and hoisin sauce

  • Hlavní chody

    Main dishes

  • Šafránové risotto s trhanou burratou, rajčatovým tartarem a zeleným olejem

    • 280 Kč

    Saffron risotto with pulled buratta, tomato tartare and green oil

  • Filety z duhového pstruha s ragú z čočky beluga, chorizo espumou a fava fazolemi

    • 285 Kč

    Rainbow trout filet with beluga ragout, chorizo espuma and fava beans

  • Nadívaná perlička s batátovým pyré, Perigold omáčkou a celerovým chipsem

    • 355 Kč

    Stuffed Guinea Fowl with sweet potato pureé, Perigold sauce and celery chips

  • Vepřová Pluma Iberico s konfitovanými grenaille bramborami, divokou brokolicí a omáčkou z pečeného česneku

    • 325 Kč

    Pork Pluma Iberico with confit grenaille potatoes, wild broccoli and baked garlic sauce

  • Filet Mignon s gratinovanými bramborami, cukrovými lusky a omáčkou z pečených paprik

    • 365 Kč

    Filet Mignon with potatoes gratin, sugar pods, baked paprika sauce

  • Dezerty

    Desserts

  • Duo z lesních plodů (panna cotta, sorbet)

    • 120 Kč

    Forrest fruit duo (panna cotta and sorbet)

  • Creme Brulee s jahodovým sorbetem

    • 120 Kč

    Creme Brulee with strawberry sorbet

  • Variace francouzských a českých sýrů

    • 145 Kč

    Variety of French and Czech cheese

Balíčky

Wellness balíček

Ideální dárek pro své nejbližší.

Romantický balíček

Ideální dárek pro své nejbližší.

Kontakty

New Art Consulting, s.r.o.
Dlouhá Lhota 1, 263 01 Příbram

+420 326 53 38 89 (restaurace)

Kontaktujte nás

12 + 3 =

Pokud nadále budete využívat tuto stránku, tak souhlasíte s použitím cookies. více informací

Tyto stránky používají cookies pro poskytnutí toho nejlepšího možného zážitku z prohlížení. Pokud budete pokračovat v používání těchto stránek bez změny nastavení cookies nebo kliknutím na "Souhlasit", pak s tímto vyjadřujete souhlas.

Zavřít