Jídelní lístek

Jidelní menu (od 15. 11. 2019)

  • Malá jídla

  • Roastbeef

    • 235 Kč

    bramborové chipsy, glazé, pesto z rukoly, křenová espuma

  • Pošírované vejce

    • 205 Kč

    kořenová zelenina, pažitka, holandská omáčka

  • Červená řepa vařená v portském víně

    • 205 Kč

    pěna z kozího sýra, řepné glazé, espuma z parmezánu,
    restované mandle, listy z řepy

  • Polévka

  • Hovězí consommé s trhaným masem

    • 75 Kč

    zelenina, sezamová tyčinka

  • Velká jídla

  • Máslová ryba se šalotkou

    • 315 Kč

    rybí omáčka, pěna z bylinek, polentové hranolky, červená řepa

  • Konfitované kachní stehno

    • 315 Kč

    pěna z jater, vařené brambory, višňové pyré, rezunk

  • Pečený hovězí pupek ve vinné omáčce

    • 315 Kč

    s čerstvými bylinkami, celerová kolečka, karotkové pyré

  • Pomalu pečená vepřová panenka

    • 315 Kč

    balená v anglické slanině s paprikovým pyré,
    špenátová palačinka plněná kroupovým vinaigrettem a křenovou espumou

  • Pečený hřbet ze selátka

    • 284 Kč

    s krémem ze špenátu, zastřené vejce, smažený bok,
    kořenová espuma, bramborový knedlík

  • Vepřová líčka

    • 284 Kč

    s krupkovým rizotem, salátek

  • Bramborové noky z ricotty

    • 284 Kč

    vepřová panenka, grilovaná paprika, chilli,
    česnek, šalotka, rukola, parmazán

  • Saláty

  • Gratinovaný salát z kozího sýra

    • 210 Kč

    fazole, polníček

  • Vařený chřest v omáčce choron

    • 210 Kč
  • Salát ze zelených fazolí

    • 190 Kč

    rajčatový tartar, kerblíkový olej

  • Dezert

  • Čokoládový dort bez mouky

    • 150 Kč

    s vanilkovou smetanou, malinové coulis, zmrzlina z bílé čokolády