Jídelní lístek

Jidelní menu (od 15. 11. 2019)

  • Studené předkrmy

  • Zapečený kozí sýr

    • 160 Kč

    na cizrnovém pyré s chilli a mátou, nakládaná červená řepa, rybízová redukce

  • Kachní rilets

    • 70g 170 Kč

    s pomerančovo - fenyklovým kompotem a zeleným salátkem s citrónovým olejem

  • Panský tatarák s opečeným staročeským chlebem

    • 100g 190 Kč

    pikantní zelenina s chilli papričkou

  • Polévky

  • Silný masový vývar s nudlemi

    • 0,3 l 50 Kč

    s našimi játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou

  • Mrkvový krém se zázvorem

    • 0,3 l 70 Kč

    bylinkové krutónky, restovaná tykvová semínka

  • Ochutnávka tradičních pokrmů Příbramska

  • Zauzené brambůrky "na loupačku" s naším jogurtovým sýrem

    • 80 Kč

    a hrubou mořskou solí, přírodní zakysaná smetana

  • Restované brdské houby

    • 90 Kč

    odávané na plátku tmavého chleba, farmářské vejce,náš jogurtový tvaroh

  • Škvarkové knedlíky

    • 80 Kč

    se zelným salátkem a smaženou cibulkou

  • Saláty s bylinkami z našich záhonků

  • Podzimní zeleninový salát s pečenou dýní

    • 160 Kč

    červenou řepou, jogurtovým sýrem, ořechy a dresinkem z dýňového oleje

  • Caesar salát s grilovaným kuřecím prsem

    • 100g 180 Kč

    česnekovými krutóny a hoblinkami farmářského sýru

  • Listový salát s čekankou, fenyklem a plátky uzených kachních prsou

    • 70g 190 Kč

    malinový ocet

  • Pokrmy z jedné pánve

  • Spaghetti "Verona" s restovanou hovězí roštěnou

    • 100g 190 Kč

    chilli papričkami, sušenými tomaty, hoblinkami sýru

  • Fettuccine s pečenou paprikou, restovanými plátky mandlí

    • 100g 180 Kč

    cuketou, šalotkou a rukolovým olejem

  • Šafránové Risotto s tygřími krevetami

    • 100g 210 Kč

    a česnekem, pražené lískové oříšky

  • Tradiční pokrmy Konírna

  • Tradiční hovězí svíčková na smetaně

    • 150g 180 Kč

    s brusinkami a jemným karlovarským knedlíkem

  • Kýta z divočáka se šípkovou omáčkou

    • 150g 210 Kč

    škvarkový knedlík, sušené švestky nakládané v červeném víně

  • Pečené vepřové koleno bez kosti, marinované v česneku a rozmarýnu,

    • 400g 230 Kč

    hořčice, křen, nakládaná zelenina, pečivo

  • Maso a bylinky

  • Pečený filet ze pstruha s křenem a ořechy

    • 150g 260 Kč

    grilovaná zelenina s plátky brambor a sušenými bylinkami z naší zahrádky

  • Steak ze severského lososa

    • 200g 340 Kč

    pečený s mořskou solí, zelené fazolky s pečenou dýní, teriyaki omáčka

  • Roláda z krůtích prsou připravovaná "Sous Vide"

    • 200g 185 Kč

    s omáčkou ze sušených meruněk, podzimní zelenina, červená jasmínová rýže

  • Kachní prso pečené do růžova se salátem

    • 200g 360 Kč

    z avokáda, manga, koriandru a listových salátů, omáčka z černého rybízu, bramborová placička

  • Steak z vysoké roštěné s chorizo prachem

    • 300g 490 Kč

    restovaná zelenina na másle, pečené grenaile, rozmarýnový demi glace

  • Grilovaná vepřová panenka s drceným pepřem

    • 200g 210 Kč

    smetanová omáčka s houbami a lanýžovým olejem, smažené petrželkové brambory s červenou cibulkou

  • Nabídka dezertů a sýrů

  • Pěna z podmáslí a lesního ovoce

    • 120 Kč

    mandlová oplatka, čokoláda, "Pracharanda" – směs ořechů a cukru roztlučená v hmoždíři

  • Pečený ananas s medem

    • 120 Kč

    podávaný s kokosovou zmrzlinou a pistáciovým krémem

  • Hruškové Créme Brulée

    • 140 Kč

    s hruškou pošírovanou v červeném víně, čokoládový crumble

  • Farmářské sýry

    • 120g 160 Kč

    s cibulovou marmeládou, ořechy a hroznovým vínem