Jídelní lístek

Konírna menu (od 3.12.2020)

  • Předkrmy

  • Pěna z kozího sýra s pečenou červenou řepou

    • 180 Kč

    tuřín, zelený olej, ořechový prach

  • Marinovaný gravlax s koprovou remuládou

    • 180 Kč

    salátek z quinoi

  • Panská kachní paštika s brusinkovým coulis

    • 170 Kč

    pošírovaná hruška

  • Belgický tatarák s koktejlovou omáčkou

    • 190 Kč

    opečený chléb

  • Polévky

  • Batátový krém se zakysanou smetanou

    • 70 Kč

    chilli, zázvor, černá čočka, batátový chips

  • Hovězí consommé z oháňky

    • 70 Kč

    morkový knedlíček, zelenina

  • Kachní kaldoun

    • 80 Kč

    masový nok, zelenina

  • Saláty

  • Trhaný salát s pečenou paprikou

    • 170 Kč

    pražená cizrna, marinovaný Halloumi

  • Caesar salát s grilovaným kuřecím masem

    • 180 Kč

    parmezán, ančovičkový dresink

  • Hlavní chody

  • Vegetariánské červené curry

    • 215 Kč

    kokosové mléko, jasmínová rýže

  • Filet z candáta s beurre-blanc omáčkou

    • 265 Kč

    pažitkové grenaille

  • Kuřecí supreme

    • 230 Kč

    restovaná kořenová zelenina

  • Dýňové risotto s trhaným kachním masem

    • 255 Kč

    zelený olej

  • Vepřová líčka na červeném víně

    • 235 Kč

    nastavovaná kaše, nakládaná cibule

  • Telecí vídeňský řízek

    • 285 Kč

    lehký bramborový salátek

  • Jelení hřbet s jalovcovou omáčkou

    • 385 Kč

    batátové pyré

  • Hovězí rump steak

    • 425 Kč

    gratinované brambory, uzená mrkev, Ruby Oporto demi-glace

  • Dezerty

  • Teplý hruškový závin

    • 120 Kč

    perníková zmrzlina

  • Čokoládové brownies

    • 120 Kč

    pěna z Bombardina