Jídelní lístek

Jídelní lístek (od 1.11.2018)

Menu Restaurant Konírna

  • Wellness a fitness menu

  • Salát z quinoy s pečenou cuketou

    • 130 Kč

    dresinkem z čerstvé grepové šťávy, a jádry vlašských ořechů

  • Míchaný zeleninový salát

    • 110 Kč

    s bylinkovo – medovým dresinkem

  • Fettuccine s restovanou zeleninou

    • 145 Kč

    a omáčkou z česneku, bazalky a tvrdého sýru

  • Dýňové rizoto se smetanou

    • 165 Kč

    pečenou dýní, cuketou, brdskými houbami a rozmarýnovým olejem

  • Studené předkrmy s bylinkami z naší zahrady

  • "Krokety" z kozího sýra a gervais

    • 195 Kč

    v drcených mandlových lupínkách podávané s fíkovou marmeládou a trhaným listovým salátkem

  • Caesar salát s grilovaným kuřecím prsem

    • 100g 180 Kč

    s česnekovými krutony a hoblinami farmářského sýru

  • Pomalu uzená vepřová kýta z Panské udírny

    • 100g 150 Kč

    pyré z pečeného lilku s česnekem, nakládaná zelenina

  • Do růžova pečené medailonky z vepřové panenky

    • 70g 170 Kč

    marinované v tymiánu a olivovém oleji, fíková marmeláda, čekankový salátek s mandlemi a citronovým olejem

  • Zvěřinová paštika s drůbežími játry

    • 70g 160 Kč

    omáčka ze švestkových povidel a červené řepy, nakládané kaštany

  • Panský tatarák s opečeným chlebem

    • 100g 180 Kč

     pikantní zelenina s chilli papričkou

  • Ochutnávka tradičních pokrmů z Příbramska

  • Podzimní brambůrky "na loupačku"

    • 80 Kč

    s bylinkovým sýrem a hrubou solí, kefír

  • Restované brdské houby

    • 80 Kč

    s bylinkami a česnekem na tmavém chlebu, sázené vejce

  • Uhlířina

    • 70 Kč

    s pečenou cibulkou, specialita cvočkařského kraje – Podbrdsko

  • Polévky

  • Silný masový vývar

    • 0,3l 50 Kč

    s nudlemi a našimi játrovými knedlíčky

  • Bramborová polévka

    • 0,3l 65 Kč

    se sušenými brdskými houbami a olejem z naší majoránky

  • Tradiční pokrmy Konírna

  • Telecí vídeňský řízek

    • 200g 290 Kč

    mačkaný brambor s přepuštěným máslem, citron

  • Tradiční hovězí svíčková na smetaně

    • 150g 180 Kč

    s brusinkami a jemným karlovarským knedlíkem  

  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou

    • 150g 240 Kč

    bramborový knedlík s houskou

  • Hovězí líčka s fenyklem a červeným vínem

    • 150g 220 Kč

    pyré z brambor a másla

  • Bylinky a maso

  • Zeleninová pánev

    • 160 Kč

    s plátky brambor a chlebovým kořením, celerová sláma, náš bylinkový tvaroh

  • Pečené filátko z okounovce

    • 200g 280 Kč

    mačkaný brambor s petrželovou natí, grilovaná zahradní zelenina s omáčkou z červené papriky

  • Krůtí roláda s citrusovou omáčkou

    • 200g 195 Kč

    fettuccine s bazalkovým pestem a muškátovou dýní

  • Beef steak s omáčkou ze zeleného pepře

    • 200g 410 Kč

    restovaná zelenina, grilovaný brambor ve slupce

  • Vepřová žebra na černém pivu

    • 350g 230 Kč

    uhlířina s pečenou cibulkou a škvarky – specialita cvočkařského kraje Podbrdsko

  • Nabídka dezertů a sýrů

  • Hruška pečená v listovém těstě s čokoládou

    • 120 Kč

    "Ryzlink šodó Panství"

  • Teplý ananasový kompot

    • 95 Kč

    s badyánem a meduňkou, kokosová zmrzlina

  • Kaštanová panna cotta

    • 110 Kč

    s karamelem a pomerančovým želé 

  • Farmářské sýry

    • 120g 160 Kč

    s fíkovou marmeládou, ořechy a hroznovým vínem