Restaurant

Jídelní lístek Konírna

  • Předkrmy

    Starters

  • Carpaccio z červené řepy s dýňovo-citrónovým creme fraiche, sypané dýňovými a slunečnicovými semínky

    • 155 Kč

    Beetroot carpaccio with pumpkin-lemon creme fraiche, pumpkin and sunflower seeds

  • Tradiční český tatarák s topinkami z našeho chleba na sádle

    • 165 Kč

    Traditional Czech beef tartar with home made bread roasted in pig fat

  • Panská paštika s borůvkovou omáčkou, hruškovým chutney s badyánem a hřebíčkem, a našim chlebem

    • 170 Kč

    House patée, pear chutney with star anise and clove, blueberry sauce and house bread

  • Kachní rillettes z 12 hodin konfitované kachny ve vepřovém sádle s nakládanou šalotkou a plátky kyselé okurky

    • 165 Kč

    Duck rillettes (12 hours confited duck in pig fat) with pickled onion and pickles

  • Polévky

    Soups

  • Dvakrát tažený vývar s masovými knedlíčky a čerstvou zeleninou

    • 80 Kč

    Consommé with meat dumplings and fresh vegetable

  • Tradiční kulajda s hříbky a zastřeným vejcem

    • 80 Kč

    Traditional „kulajda“ creamy soup with mushrooms, dill and poached egg

  • Saláty

    Salads

  • Variace salátových listů s kozím sýrem, červenou řepou marinovanou v balsamicu a vínu, malinovým dresinkem a pomerančovými segmenty

    • 190 Kč

    Variation of salad leaves with goat cheese, marinated beetroot in balsamico and wine,
    raspberry dresing and orange

  • Caesar salát s ančovičkovým dresinkem, kuřecím masem, krutony, plátkem slaniny a parmezánem

    • 190 Kč

    Caesar salat with anchovy dresing, chicken, crutons, bacon and parmasan

  • Hlavní chody

    Main dishes

  • Italské houbové risotto s hříbky, bylinkovým olejem a paramazánem

    • 280 Kč

    Italian mushroom risotto with herb oil and parmasan

  • Tradiční svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovým terčem

    • 245 Kč

    Traditional beef with creamy sauce and dumplings

  • Vepřové rolky na špízu se steakovými hranolkami

    • 265 Kč

    Pork rolls on skewer with steak fries

  • Kachní stehno konfitované ve vepřovém sádle s opečeným bramborovým knedlíkem a variací zelí

    • 290 Kč

    Confited duck leg in pig fat with roasted potato dumpling and variation of cabagge

  • Grilované kuřecí prso s restovanou zeleninou a limetkovým demi-glace

    • 255 Kč

    Grilled chicken breast with roasted vegetable and lime demi-glace

  • Vepřová panenka ve slanině se šťouchanými bramborami a omáčkou ze zeleného pepře

    • 265 Kč

    Pork sirloin wrapped in pancetta, with mashed potatoes and green pepper sauce

  • Steak z vysokého roštěnce s gratinovanými bramborami, omáčkou z portského vína a plátkem pancetty

    • 340 Kč

    Beef sirloin steak with gratin potatoes, port wine sauce and pancetta

  • Dezerty

    Desserts

  • Duo z lesních plodů (panna cotta, sorbet)

    • 120 Kč

    Forrest fruit duo (panna cotta and sorbet)

  • Creme Brulee s jahodovým sorbetem

    • 120 Kč

    Creme Brulee with strawberry sorbet

  • Duo závinů (jablečný a hruškový) s vanilkovo-skořicovou zmrzlinou

    • 120 Kč

    Strudel duo (apple and pear) with vanilla-cinammon ice-cream

  • Variace francouzských a českých sýrů

    • 250 Kč

    Variety of French and Czech cheese

Packages

Wellness package

2 person

Wellness package

Ideal present for loved ones.

Romantic package

Ideal present for loved ones.

Contacts

New Art Consulting, s.r.o.
Dlouhá Lhota 1, 263 01 Příbram

+420 326 53 38 89 (restaurace)

Contact us

6 + 1 =

Pokud nadále budete využívat tuto stránku, tak souhlasíte s použitím cookies. více informací

Tyto stránky používají cookies pro poskytnutí toho nejlepšího možného zážitku z prohlížení. Pokud budete pokračovat v používání těchto stránek bez změny nastavení cookies nebo kliknutím na "Souhlasit", pak s tímto vyjadřujete souhlas.

Zavřít